Masa Tenisinde Milli Rekabet Park Adana’da Yaşandı..

Masa Tenisinde Milli Rekabet Park Adana’da Yaşandı..
Sporseverler Park Adana’da buluştu.Park Adana Alışveriş Merkezi hafta sonunda kıyasıya ve keyifli bir rekabete ev sahipliği yaptı.

Adana Masa Tenisi İl Temsiliciliği iş birliği ile gerçekleşen Masa Tenisi turnuvasında yediden yetmişe masa tenisi sporu ile ilgilenen sporcular ve ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı.

23-24 Eylül tarihleri arasında Park Adana Alışveriş Merkezinde gerçekleşen turnuvaya 170 sporsever katılırken 4 ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

masatenisi-2.jpg

15 yaş altı çocuklar ve 15 yaş üstü yetişkinlerin yarıştığı turnuvada Güney Koreli ve bir çok yabancı sporcu daperformanslarıyla turnuvaya renk kattılar. Milli sporcuların katılımları ve gösteri maçları ile heyecan ve sportif çekişmenin zirveye ulaştığı turnuvada Park Adana misafirleri olağanüstü karşılaşmalar izlediler.

İlk gün elemelerin,İkinci günde ise final müsabakaların yapıldığı turnuva sonunda madalya töreni ile ödüllerine kavuşan sporcular turnuva ödül törenindepodyuma çıkarak mutluluklarını paylaştılar.

Rekabet ve sportmenliğin iki gün boyunca Park Adana’da yaşandığı turnuvada zorlu mücadeleler izleyiciler eşliğindekeyif ve eğlenceli anlara dönüştü.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.