Mansur Aladağ Sarıçam?ı istiyor

Mansur Aladağ Sarıçam?ı istiyor
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar daire başkanı olarak görev yapan Mansur Aladağ, Sarıçam Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu...


Adana Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar daire başkanı olarak görev yapan Mansur Aladağ, Sarıçam Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu ve adaylığı  bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.


Geçtiğimiz yıllarda MHP Adana Milletvekili Aday Adayı ve Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı olan Mansur Aladağ, önümüzdeki günlerde devlet memurluğundan istifa ederek aday adaylığını  açıklamaya hazırlanıyor. Uzun yıllar Vergi Dairesi Müdürlüğü, Hesap İşleri Daire Başkanlığı gibi görevlerde bulunan, parti içerisinde sevilen bir isim olarak bilinen Mansur Aladağ'ın adaylığı  yöresel dernekler ve yöre halkı tarafından sevinçle karşılandı. Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Kozan, İmamoğlu ve Aladağ gibi yöre insanlarının ikamet ettiği Sarıçam'a yörenin bir evladı  olarak yılların bilgi ve birikimiyle hizmet etmek istediğini söyleyen Mansur Aladağ, Sarıçam'ın kurtuluş reçetesi olacak projeleriyle önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayacağını  ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.