Mahmut Uslu: Kadıköy'de bir maç katledildi

Mahmut Uslu: Kadıköy'de bir maç katledildi
Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, dün akşam oynanan ve 3-3 beraberlikle sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.Derbinin...

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, dün akşam oynanan ve 3-3 beraberlikle sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu.

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır'a sitem eden Uslu, "Maçta hakem hataları olabilir. İki tane penaltı bir gol verilmedi" dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı sonrası basın mensuplarının cevaplandıran Uslu, "Türkiye ligini domine eden Fenerbahçe'yi arkadaşlar istemediler. Biraz neşeli eğlenceli olsun. Türkiye'nin yurt dışındaki medarı iftarı maçlar yöneten hakemimiz ve hakemlerimiz açık ve net olarak bir tane gol iki tane penaltıyı vermediler.

Türkiye'ye çok hayırlı olsun. Ama biz bu işin peşini bırakmayacağız. Futbolcularımızın emeklerini, terlerini daha evvel nasıl başka nedenle çaldılarsa, şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar.

Bizi engelleyemeyecekler. Bunu net olarak söylüyorum. Golü iptal eden orta hakem vardı. Bizim kırmızı karttan çıkan oyuncunun problemi bizim problemimizdir.

Gerekli cezayı vereceğiz. Açık ve net bir şekilde söylüyorum. Kadıköy'de bir maç katledildi.

Fenerbahçe dimdik ayakta duruyor. Önümüzdeki haftalarda bu farkı da arttıracaktır" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.