Mahmut Eraslan: 2023 hedeflerine bu zihniyetle mi gideceğiz?

Mahmut Eraslan: 2023 hedeflerine bu zihniyetle mi gideceğiz?
Mahmut Eraslan: "Zina, alkol, uyuşturucu, şiddet, şans oyunları, doğayı tahrip hayvanlara işkence gibi yüzlerce güncel sorun var toplum aydınlatılmayı bekliyor, peki diyanet işleri başkanlığı müftüler imamlar nerede?"

2023 hedeflerine bu zihniyetle mi gideceğiz?

 

Sıla Ahmet’ten dayak yemiş.

Bize ne yemişse yemiş.

Ahmet’ten şiddetten yana mısın ne demek bize ne?

Bunlar evlide değilmiş zaten iş karışık boş ver.

Bu onların özel hayatları bizi ilgilendirmez…

Bizi neler ilgilendiriyor neler ilgilendirmiyor?

Doğrular nedir yanlışlar ne, haram nedir helal ne?

Konuşulması gereken zinamı şiddet mi ahlak mı adalet mi?

Çok ciddi sorular var ciddiyetle cevaplanması gereken ama bunun içinde, ciddi dertli dava insanları lazım.

Ülkede çok büyük bir darbe girişimi yaşanmış ardından onlarca kez farklı saldırılara maruz kalmış, İran Irak Suriye Yunanistan sınırlarımız aç kurtlar gibi her an saldırmak için fırsat kollayan düşmanlarla dolu.

Önce bir dolar ile sonra milyon dolarlarla vurmaya çalıştılar ardından fırsatçılara gün doğdu hala belimizi doğrultamadık.

Bir yandan ekonomik kriz diğer yandan ahlaki çöküş yaşıyoruz.

Biz yüzlerce sorun ile boğuşuyoruz ama sözde muhafazakâr medyamız biri oyuncu diğeri şarkıcı iki kişinin kavgasını ortaya atıyor yani kuyuya delinin birisi bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor misali ülkenin en önemli ve ciddi konularının önüne geçiyor cümleten bu rezaleti konuşmak zorunda kalıyoruz.

Rezalet diyorum çünkü Ahmet ve Sıla denilen kişiler evli değil gayri meşru bir ilişki yaşıyorlar zina ediyorlar, İslam hukukuna göre haram büyük günahlardan.

Zinayı yapanlar büyük bir işletme sahibi zenginlerden, şarkıcı veya şöhret sahibi kişilerse suç teşkil etmiyor ana haber bültenlerinde ilk haber olarak yerini alabiliyor.

Basınımızın bir kısmı hala magazinden zinadan dedikodudan çöpçatanlıktan ekmeğini kazanıyor bu bilinen bir gerçek dertleri yok davaları yok.

Peki derdi davası olan bir liderin bakanına ne diyelim?

Ülkemde binlerce şiddete uğramış kadın erkek çocuk var, genelevlerde otellerde erkeklere para karşılığında peşkeş çekilen, ceza evlerinde yatan çocuklar, yetimhaneler, huzurevleri milyonlarca insandan sorumlu bakanın sahip çıktığı kişilere şaşkın bir şekilde bakakalıyoruz!

RTÜK ayrı bir sorun merak ediyoruz basın yayın kuruluşları ve RTÜK ne zaman oturup ta ilkeli seviyeli ciddi kaliteli adil bir yayın akışını masaya yatıracak?

"Zina, alkol, uyuşturucu, şiddet, şans oyunları, doğayı tahrip hayvanlara işkence gibi yüzlerce güncel sorun var toplum aydınlatılmayı bekliyor, peki diyanet işleri başkanlığı müftüler imamlar nerede?"

Diyanet işleri başkanlığı STK’lar cemaatler hocalar ile uğraşırken ortalıkta sahte şeyhler hocalar hala inancımızın altına dinamit koymaya devam ediyor.

Aile içerisinde tartışma çatışma boşanmalar artıyor, gençlik savuruluyor uyuşturucu ile mücadele yetersiz,FETÖ ile mücadelede çok ciddi hatalar yapılıyor, adaleti kalkınmayı değil ahlaksızlığı adaletsizliği konuşuyoruz Ak parti hükümeti döneminde!

Adalet ve kalkınma, adaletle şahitlik, adil yönetim, işin ehli nerede?

Sayın Erdoğan ve yanında samimiyetle duran üç beş insana soruyorum çok açık ve net bir şekilde

yazının devamı..

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.