Maçın ardından

Maçın ardından
  - Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:"Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da galibiyeti hak eden oyun ortaya koyduk"- Karşıyaka Teknik...

 

 

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:

"Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da galibiyeti hak eden oyun ortaya koyduk"

- Karşıyaka Teknik Direktörü Hamamcı:

"Adana Demirspor'u tebrik ediyorum"

 

 

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Karşıyaka'yı 2-0 mağlup eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da galibiyeti hak eden oyun ortaya koyduk" dedi.

 

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın zorlu hava şartlarında oynandığını söyledi.

 

Maçın, yüzde 90'a varan nemli havada yapılmasına rağmen oyuncuların taraftarlara güzel bir maç izlettirdiğini ifade eden Özköylü, şöyle konuştu:

 

"Oyuncularımız özveriyle, coşkuyla işini yapmaya çalışıyor. Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da galibiyeti hak eden oyun ortaya koyduk. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Bu kadar yeni bir takım bunları yapabiliyorsa 'ilerisi için daha iyi olacağı sinyaller veriyor' diyebiliriz. Ben futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sıcak havada her iki takım oyuncuları da inanılmaz bir mücadele ortaya koydu." 

 

 

 

- Karşıyaka cephesi

 

Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Cahit Hamamcı ise karşılaşmanın kırılma noktasının yedikleri ilk gol olduğunu belirtti.

 

Yedikleri ilk golün ofsayt olduğunu savunan Hamamcı, "Hakem hatalarının arkasına sığınarak lige başlamadık ama iki tane hedef takımın müsabakasında böyle bir hatanın olmaması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Hamamcı, Adana gibi nemi çok yüksek olan yerde maç yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

 

"İki günde buraya alışmak kolay değil. Oyuncularımız ellerinden ne geliyorsa ortaya koydu. Bu mücadele içerisinde pozisyonlarımız da vardı ama kırılma noktası yediğimiz ilk gol oldu. Sarsıntıyı atlamadık. Neticeyi belirleyen saha içerisindeki oyuncular olmalı, bunun dışındakilere karşıyız. Hedefi olan takımız. Bunları söylerken Adana Demirspor'un galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum."

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.