Loğoğlu: O konuda tam destek verdik

Loğoğlu: O konuda tam destek verdik
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, partisinin, Mavi Marmara saldırısıyla ilgili Hükümet'in, İsrail'den özür ve tazminat taleplerine başlangıçtan...


CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, partisinin, Mavi Marmara saldırısıyla ilgili Hükümet'in, İsrail'den özür ve tazminat taleplerine başlangıçtan beri tam destek verdiğini ifade etti.

Loğoğlu, yazılı açıklamasında, bugün bazı medya organlarında, ''CHP'nin, İsrail'e, Mavi Marmara olayı nedeniyle Türkiye'den özür dilemeyin telkinin de bulunduğu'' iddialarının yer aldığını belirtti.

''CHP'nin başlangıçtan beri Hükümet'in, İsrail'den özür ve tazminat taleplerine tam destek verdiğini'' ifade eden Loğoğlu, şunları kaydetti:

''CHP'nin bu tutumunda bir değişiklik yoktur. Bu nedenle kasıtlı olarak pazarlanan bu yalan, kamuoyumuzun dikkatini, Sayın Başbakan Erdoğan'ın son Siyonizm açıklamaları nedeniyle Türkiye'nin, İsrail, ABD ve Avrupa ile ilişkilerinde oluşan yeni gerginliklerden uzaklaştırmayı amaçlıyor ise halkımız buna aldanmayacaktır. Siyasi iktidar, Türkiye'yi yalnızlığa sürükleyen ve itibarsız hale getiren yanlış dış politikasının faturasını CHP'ye yüklemeye çalışmakla bir yere varamayacaktır. AKP'nin yapması gereken doğruları halkımızla paylaşması ve CHP'yi dinleyerek yanlış politikalarından vazgeçmesidir.''

Kaynak: AA, Haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.