Latif Erdoğan: Bu belgeler Gülen’in bitişidir

Latif Erdoğan: Bu belgeler Gülen’in bitişidir
 Masonluk belgesi deprem etkisi yaratırken ikinci şok geldi. 1960’da gezici Vaiz Salih Cemal Esirger’in, Diyanet’e yazdığı mektup yayınlandı. Mektupta;...

 

Masonluk belgesi deprem etkisi yaratırken ikinci şok geldi. 1960’da gezici Vaiz Salih Cemal Esirger’in, Diyanet’e yazdığı mektup yayınlandı. Mektupta; Gülen’in, ajan gibi çalıştığı, Yahudi cemaatinden çantayla para aldığı ve kendini mehdi ilan ettiği yazıyor.

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen masonluk belgesi geniş yankı uyandırdı. Yeni Şafak’ın, Fethullah Gülen hakkında yayınladığı masonluk belgesinin gerçek olduğunu söyleyen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Latif Erdoğan, Zaman Gazetesi’nin şu ana kadar belgeleri yalanlayamadığına özellikle dikkat çekti. Ülke TV’de yayınlanan “Söz Bitmeden” programında konuşan Erdoğan şunları kaydetti; “50 yıldır onu tanıyan biri olarak mason olmasını ona yakıştıramadım. Benim de teyit ettirdiğim bu belgeler yüzde 90 gerçek. Yüzde 10’luk opsiyonu tekzip edip, delillendirmesine bağlıyorum. Ancak Zaman Gazetesi’nin şu ana kadar yaptığı açıklamalar tekzip niteliği taşımıyor. Yalanlayamıyor. Yeni Şafak’ın yayınladığı belgelerin çürütülmesi lazım... Bunu şu ana kadar çürütemediler.

‘Kimsenin yüzüne bakamaz’

Masonluk belgesinin milat olduğunu ve Gülen’in artık yanındakilerin yüzüne bile bakamayacak hale geldiğini belirten Erdoğan; “Gülen’in ne olduğunu herkes gördü. Bu belgeler artık Gülen’in, dini açıdan da bitişi demektir. Gülen’in hayatını yazmış biri olarak şok oldum. Saf temiz duygularla 50 yıldır insanların yaptığı tüm emekleri mahvolmuştur. İslami dava adına Gülen diye birisi artık yoktur. Gülen’in arkasında kıldığım namazları kaza etmek zorundayım” dedi.

Ajan gibi çalışıyor

Fethullah Gülen’le ilgili mason haberlerini yayınlayan Yeni Şafak, yeni belgeler açıkladı. Gülen’in 1960’taki faaliyetlerinden şüphelenen ve olayları yakın takibe alan gezici Vaiz Salih Cemal Esirger’in, Diyanet’e yazdığı mektubu yayınlayan Yeni Şafak, Gülen’in yahudi cemaatiyle ilişkilerinin oldukça eskilere dayandığını ortaya çıkardı. Gezici Vaiz Esirgen, Gülen’in karanlık ilişkilerini İzmir Kestanepazarı’nda görev yaptığı 1960’lı yıllarda fark etmiş ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na bir mektup yazarak Fethullah Gülen’in faaliyetlerine yönelik tedbir alınmasını istemiş .

YAHUDİDEN ÇANTA DOLUSU PARA

Fethullah Gülen’in, Yahudi cemaatiyle özel ilişkileri olduğuna yerveren mektupta, Gülen’in, Ekrem isimli şahıstan çanta içinde para aldığını, bunu da öğrencilerin barınma, yiyecek, kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak için Yahudi cemaatinin her ay derneğe bağışta bulunduğu anlatılıyor. Mektup, kendini Mehdi ilan eden Gülen’in ajan gibi çalıştığına da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.