Kurtulmuş, işadamlarıyla görüştü?

Kurtulmuş, işadamlarıyla görüştü?
Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş geldiği Adana?da Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü üyeleri ve bazı İşadamları ile özel toplantı...



Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş geldiği Adana?da Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü üyeleri ve bazı İşadamları ile özel toplantı yaptı.

Çeşitli toplantılar yapmak ve partililerle görüşmek üzere geçtiğimiz günlerde Adana\'ya 2 günlük bir ziyaret gerçekleştiren Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Teoman Rıza Güneri, Hüsamettin Korkutata, Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ahmet Cemil Tunç ve Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil ile birlikte Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Muammer Çalışkan, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Adana Münibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Emlakçılar Odası Başkanı Remziye Ülkü Uçar, Şehit Aileleri Derneği Adana Şube Başkanı Emine Kunt,  Türkiye Ahisi Bayram Özer, TBMM Üstün Hizmet Ödülü sahibi işadamı Nuri Çomu, işadamı Hüsüyin Çomu, işadamı Beşir Uğur ve Yüreğir eski Belediye Başkanı Ömer Topçu ile Sürmeli Oteli\'nde uzun bir sohbet gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulundu.


Kurtulmuş, sohbette, Türkiye\'nin, kamplaşma, kutuplaşma, karşı tarafındakini düşman ilan ederek siyaset yapma anlayışını geride bırakmasını gerektiğine dikkat çekti ve Türkiye\'nin hiçbir meselesinin bu üslup içerisinde çözülemediğini söyledi. Kurtulmuş,"Milletimiz  bu kamplaşmadan bıkmıştır, yorulmuştur. Dolayısıyla, bu yeni dönemin yeni siyaset dili olmak mecburiyetindedir. Biz de HAS Parti olarak bu yeni dilin yerleşmesi, yöntemin kökleşmesi için çalışacağız, tüm partilerle rekabet duygusu içerisinde çalışacağız ama bu ülkede hiçbir partiyi, hiçbir toplumsal kesimi HAS Parti\'nin düşmanı olarak benimsemeyeceğiz. Türkiye\'deki herkesi eşit ve özgür yurttaşlık temelinde siyasi görüşlerini paylaşmaya, rekabet etmeye davet edeceğiz. Ümit ediyorum ki bu siyaset üslubu Türkiye\'nin geleceğinde etkili olacaktır.\'\' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.