Kurtulmuş AK Parti için açık kapı bıraktı

Kurtulmuş AK Parti için açık kapı bıraktı
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş AK Parti saflarına geçecek mi geçmeyecek mi? İşte Kurtulmuş'un son yorumu...HAS Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları...



HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş AK Parti saflarına geçecek mi geçmeyecek mi? İşte Kurtulmuş'un son yorumu...



HAS Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından Derince İlçesi?nde düzenlenen pikniğe katılan Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Ak Parti?ye geçeceğine ilişkin fazla konuşmanın doğru olmadığını belirtti ve bunun henüz kendilerine ulaşan bir konu olmadığını söyledi. İşte Kurtulmuş'un konuyla ilgili açıklaması:

"Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu içerisinde sayın Başbakan bu konuyu gündeme açmış ve buradan basına sızmış bir konu. Bizde, bize ulaşmış, herhangi bir şekilde bizim bildiğimiz bir konu olmadığı için, bunun etrafında, olmamış bir konu etrafında çok fazla konuşmak doğru değildir. Bizim Has Parti siyaset tarzıyla, üslubuyla, yöntemiyle Numan Kurtulmuş ortaya koyduğu yöntemleri ve siyaset tarzı ile koskoca büyük bir kitlenin oyunu almış olan iktidar partisinin içerisinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması da gerçekten bizim açımızdan, sözlerimizin karşılığı olduğunu teyit eden bir gelişmedir. Söyleyeceklerim bu kadar. Eğer bir şey biliyor olsam seve seve sizinle paylaşırım."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.