'Kurtlar Vadisi Filistin' açık ara önde gidiyor?

'Kurtlar Vadisi Filistin' açık ara önde gidiyor?
Gösterime girdiğinde Türkiye- İsrail arasında tartışmalara neden olan Kurtlar Vadisi Filistin, üçüncü haftası dolmadan rekora koşuyor. İlk 3 günde...



Gösterime girdiğinde Türkiye- İsrail arasında tartışmalara neden olan Kurtlar Vadisi Filistin, üçüncü haftası dolmadan rekora koşuyor. İlk 3 günde 700 bin izleyiciye ulaşan film, 10 günlük vizyon süresinde 1 milyon 500 bin kişi tarafından izlendi. Hafta içi 200 bin kişi tarafından izlenen film, vizyona girdiği üçüncü haftasında ise 2 milyon sınırını aştı. 6 haftadır vizyonda olan Eyvah Eyvah 2 ise 3 milyon 600 bin kişi ile Kurtlar Vadisi ile zirve yarışını paylaşıyor.

ABD'DE GÖSTERİM HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kurtlar Vadisi Filistin hasılat rakamlarıyla da yapımcısının yüzünü güldürdü. İlk üç haftada 15 milyon 671 bin TL'lik hasılata ulaşan film, hafta sonu rakamlarıyla birlikte hasılat rakamlarının da 17 milyon sınırını aşması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Filistin, yerli filmler arasında en fazla kopya basan film olma rekorunu kırdı. 2009 yılında 70 film için basılan kopya sayısı 6 bin 501 olarak gerçekleşti. 350 kopya ile gösterime giren film, 700 salonda gösterime devam ediyor. Irak, Mısır, Suriye, Lübnan, Filistin'de de vizyonda olan film Avrupa genelinde de 150'ye yakın kopya ile 400'e yakın sinema salonunda gösteriliyor. Film için Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak gösterim için ön görüşmelerin devam ettiği bildirilirken, önümüzdeki haftalarda bu ülkede de filmin gösteriminin yapılacağı açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.