Kürşat Akpınar?ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kürşat Akpınar?ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Ak Parti Pozantı belediye başkan A. Adayı Kürşat Akpınar Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yılı Münasabeti ile bir yazılı mesaj yayımladı.Yayımladığı...

Ak Parti Pozantı belediye başkan A. Adayı Kürşat Akpınar Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yılı Münasabeti ile bir yazılı mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajda ?? Ülkemiz bu önemli günlerde Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren istikrarlı bir şekilde  yol kat etmiş sürekli gelişmiş demokratik, laik ve hukuk devleti olmasının verdiği avantaj ve güçle  çağdaş dünyada yerini almıştır. Milletimiz en zor şartlarda bile umutsuzluğa kapılmamış, bağımsızlığından asla taviz vermemiş, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü bağımsızlığına sahip çıkmıştır.

Biz Atalarımızdan devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye?yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız.

Birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğu bu günlerde  Büyük Türk Milletinin  birer  ferdi  ve  vatandaşı olarak Cumhuriyetimiz'in 90. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularla  kutluyor, İstiklal mücadelemizde  hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere   bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla yad ediyorum ?? dedi?

 

Ak Parti

Pozantı Belediye Başkan A.Adayı

Kürşat  AKPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.