Kürek Federasyonu Başkanı İşseven’den Adana’ya Övgü

Kürek Federasyonu Başkanı İşseven’den Adana’ya Övgü
İşseven:-“Uluslar Arası Müsabakaların Adana’da Yapılması İçinGirişimlerde Bulanacağım”

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Seyhan Baraj Gölü, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Kayıkhanesi’nde gerçekleştirilen kürek yarışmalarında yaptığı açıklamada, Adana’nın hava koşulları, rüzgarın uygunluğu,  yaz ve kış sezonunda antrenman, ikili müsabaka ve uluslararası yarışmalar için ideal olduğunu belirtti.

  Müsabakalara katılan sporcularının tesisleri çok beğendiğinin altını çizen İşseven şöyle devam etti:

“Müsabakalarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Tesisler oldukça güzel. Yakın gelecekte, Uluslararası müsabakaların Adana’da yapılması için girişimlerde bulanacağım. Burada sık sık milli takım kampları gerçekleştireceğiz. Adana kürek sporuna oldukça sıcak bakıyor. Kürek branşında TOHM olması buranın daha çok aktif olmasını sağlıyor. Adana’da başarılı sporcular çıkıyor.”

-İşseven: “Ataşbak’ın kürek sporu ile iç içe olması Adana için büyük bir şans”

Albano sistem kürek parkurunun Adana’da olmasının büyük bir avantaj olduğuna dikkati çeken İşseven, “Albano sistem kürek parkuru son derece çağdaş bir olaydır. Uluslararası tüm müsabakalara ev sahipliği yapmaya hazır bir tesis. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın bizlere sıcakkanlı yaklaşımı mutlu etti. Kürek sporu ile iç içe olan bir il müdürünün olması Adana için büyük bir şans. Özellikle bu tesisleri kullanıma açan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, BESYO Müdür Prof. Dr. Sadi Kurdak ile Müdür Yardımcısı Ercan Yeldan’a teşekkür ederim ” diye konuştu 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.