?Küçük tenisçi raketler fırtına gibi estirdi?

?Küçük tenisçi raketler fırtına gibi estirdi?
Küçük raketler korttaAdana'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Tenis Turnuvası'nda küçük tenisçiler, korta girdi,...



Küçük raketler kortta

Adana'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Tenis Turnuvası'nda küçük tenisçiler, korta girdi, raketlerini fırtına gibi estirdi.

Çukurova Belediyesi Mahfesığmaz Tenis Kortu'nda yapılan Çocuk Tenis Turnuvası, 60'a yakın çocuk tenisçinin katılımıyla yapıldı. Kız ve erkek sporcuların yarıştığı turnuva, 7 ayrı kategoride yapıldı. Şenlik havasında geçen turnuvada, dereceye giren çocukların yanı sıra, katılan tüm küçük sporculara madalya verildi. Balon, bayrak ve çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı turnuvayı organize eden Tenis Antrenörü Ferudun Açan, "Geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımıza armağan edilen bu güzel bayrama biz de bu turnuva organizasyonuyla katkıda bulunduk. Çocuklarımızın bayramını kortumuzda güzel bir organizasyon ile kutlarken, onları tenisle buluşturduk. Önemli ve özel günlerde bu tür organizasyonları düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.