Krizin sona ermesi eczacı kalfalarını sevindirdi...

Krizin sona ermesi eczacı kalfalarını sevindirdi...
 İlaçta protokol krizi sona erdiKrizin sona ermesi en çok eczacı kalfaları sevindirdi...Medule Eczane kalfaları Yusuf Başol, Şaban Gül, Günseli Kızıltuğ,...

 

İlaçta protokol krizi sona erdi

Krizin sona ermesi en çok eczacı kalfaları sevindirdi...

Medule Eczane kalfaları Yusuf Başol, Şaban Gül, Günseli Kızıltuğ, Cumaali Yolcu İlaçta protokol krizi sona ermesi işlerimizi kolaylaştıracaktır...

 

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini kabul etti. Kabulde Başbakan’nın kamu adına rakamı revize etmesiyle kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldığı belirtildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Türk Eczacıları Birliği(TEB) arasında yürütülen ilaç alım protokolü görüşmelerinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun girişimiyle kamu ile eczacılar arasında mutabakata varıldığı belirtildi. 

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, Türkiye Eczacılar Birliği yönetimini Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu kabulde, Davutoğlu'nun, kamu adına rakamı revize etmesi üzerine kamu ile eczacılar arasında bir mutabakata varıldı. 

Mutabakatın detayları Bakan Soylu ve TEB tarafından SGK'da yapılacak açıklamayla kamuoyuna duyurulacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.