KPSS'de neymiş!!!

KPSS'de neymiş!!!
Milletin çocukları 80, hatta 90 KPSS puanıyla dahi istedikleri kuruma yerleşemezken, Ege Ordu Komutanı Org. Taşdeler'in kızı Eda bırakın geçerli notu...



Milletin çocukları 80, hatta 90 KPSS puanıyla dahi istedikleri kuruma yerleşemezken, Ege Ordu Komutanı Org. Taşdeler'in kızı Eda bırakın geçerli notu sadece ve sadece 46 puan almış olmasına rağmen HAVELSAN'da iş başı yaptırılmış.

TSK Güçlendirme Vakfı'na bağlı ASELSAN, HAVELSAN, TAI gibi firmaların ?arpalığa? dönüştürüldüğünü ortaya koyan şok bir ?torpil belgesi?ne daha ulaştık.

?Çocukları da PAŞA gibi? haberimiz gündeme bomba gibi düşmüş, ardından da bu paşa çocuklarının ASELSAN, HAVELSAN, TAI gibi savunma sanayi şirketlerine torpille yerleştirildiklerini ortaya koyan örnek bir belge yayınlamıştık. Bu belge hem de TSK'nın en tepesindeki isimle yani Genelkurmay Başkanı Org. Koşaner'le ilgili? Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner'in gelini Berrin Koşaner'in HAVELSAN'da nasıl işe başlatıldığının belgesiydi bu. Belgeye göre gelin Koşaner geçerlilik süresini yitirmiş bir KPSS notu ile girmiş ve işe girmesini bizzat HAVELSAN Genel Müdürü takip etmiş.

BİR SKANDAL BELGE DAHA
Önceki günkü haberimizde Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler'in kızı Eda Taşdeler ile oğlu Mustafa Cem Taşdeler'in de Havelsan'da işe başlatıldıklarını aktarmıştık. Org. Taşdeler'in kızı Eda Taşdeler Havelsan'da skandal bir torpille işbaşı yapmış.

YUH ARTIK
Org. Taşdeler'in kızı Eda Taşdeler'in Havelsan'da nasıl işe başladığının belgesine ulaştık. Belgeye göre, milletin çocukları 80, hatta 90 KPSS puanıyla dahi istedikleri kuruma giremezken, Ege Ordu Komutanı Org. Taşdeler'in kızı Eda sadece ve sadece 46 puan almış olmasına rağmen hem de Havelsan'de iş başı yaptırılmış. Paşa kızının bu ballı işini bizzat HAVELSAN Genel Müdürü takip etmiş.

İŞTE O BELGE: YETERLİ NOTU ALAMADI AMA?
Ekim 2008 tarihli belgede, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Faruk A. Yarman, kurumun İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne şu talimatı veriyor: ?Şirketimize Sn.Korg.H.Nusret TAŞDELER'in (Gen.Kur.Pl.Pr.Bşk.) yönlendirmesi sonucunda iş başvurusunda bulunan Sn. Eda TAŞDELER,  Personel Seçme Esasları Prosedürü kapsamında yapılan  HVL Personel Seçme Sınavından yeterli notu  (46 puan)  alamamıştır. İlgili adayın Şirket menfaatlerimiz paralelinde uygun olabilecek bir kadroda işe yerleştirilebilmesi için işe alım prosedürünün başlatılması ve Personel Değerlendirme Kurulundan da geçer not alması durumunda istihdam edilmesi hususunda gereğini rica ederim.?

TORPİLİ BİZZAT PAŞA İSTİYOR
Bu şok belgede yer alan ifadeler, Eda Taşdeler'in Havelsan'da işe alınmasını bizzat şimdi Orgeneral olan babası H.Nusret Taşdeler'in istediğini gösteriyor. Havelsan Genel Müdürü de, bu isteği yerine getiriyor. Hem de Paşa kızı Eda Hanım'ın puanı çok ama çok düşük olmasına rağmen.

Yener Dönmez / Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.