Kozakçıoğlu'nun ölümünde can alıcı soru!

Kozakçıoğlu'nun ölümünde can alıcı soru!
Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde ölü bulundu. Kozakçıoğlu'nun başucunda kendi silahının da bulunduğu bildirildi. Bu nedenle intihar etmiş olabileceği...


Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde ölü bulundu. Kozakçıoğlu'nun başucunda kendi silahının da bulunduğu bildirildi. Bu nedenle intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kozakçıoğlu'nun ölümünden sonra 'Suikast mi İntihar mı?' sorusu akıllara geldi.

DHKP-C'nin Suikast Listesindeydi

Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu, evinde ölü bulundu. Kozakçıoğlu'nun, DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonlarda ele geçirilen belgelerde örgütün suikast listesinde adının bulunduğu belirtilmişti.

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyon düzenlenmişti. Polis, 7 ayrı merkeze yayarak 27 ayrı ilde düzenlediği operasyonda çoğunluğu devlet memuru olan 184 kişi gözaltına alınmış ve zanlıların çalıştıkları yerlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dokümana el konulmuştu.

DHKP-C'ye yönelik teknik ve fiziki takipte örgüt üst yönetiminin SGK memurlarından 8 kişinin adres ve kimlik bilgilerini istediği belirlenmişti. Suikast için hazırlanan listede hedefteki kişilerin tüm adres bilgilerinin belirlendiği ve krokilerin çıkarıldığı iddia edilmişti. Buna göre, örgütün suikast listesindeki isimler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ulaştırma eski Bakanı ve eski emniyet müdürü Necdet Menzir, İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, MİT eski Müsteşarı Mehmet Eymür ve eşi Janset Eymür, Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, İşadamı Ali Ağaoğlu, emekli binbaşı Zeki Bingöl, Hayri Kozakçıoğlu ve Mehmet Ağar olarak belirlenmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.