Köse'nin Kurban Bayramı Mesajı

Köse'nin Kurban Bayramı Mesajı
Tüm Sanayici ve İş Adamları derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan...

Tüm Sanayici ve İş Adamları derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Köse mesajında, insanlara erdem ve olgunluk kazandıran, sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerine  ülkemizde sık sık rastlanıldığını ifade etti. ?Bayramlar sevgi bağlarını güçlendirir? diyen Deniz Köse, açıklamasında  şunları kaydetti.

" Bu bayram ki şefkat ve merhamet duyguları  deryalarla ölçülemez. Sevgi ve hoşgörü  güzellikleriyle birbirimizi kucaklayalım. Her bayram gibi bu bayram da da fakir öksüz yetişkin ve ihtiyaçlıların yaralarına merhem olalım.Yaşlı ve hastalarımızın gönülleri alınarak toplumumuz içersindeki sevgi bağlarının güçlenmesi sağlayalım. Toplum olarak sevgi saygı huzur ve yardımlaşma yanında birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacımız var. Bu Kurban  Bayramının tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisiyle her kesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım.?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.