Köse?nin "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

Köse?nin "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
TÜMSİAD Başkanı Köse; ?30 Ağustos eşsiz destanlardan birisi?ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse....

TÜMSİAD Başkanı Köse; ?30 Ağustos eşsiz destanlardan birisi?

ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir yazılı açıklama yayınladı. Başkan Köse, açıklamasında, Türkiye'nin tarihinde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferinin 91.yıldönümünün Türk ulusu ile birlikte heyecanla kutladıklarını belirtti. 30 Ağustos 1922?de kazanılan büyük zafer Türk milletinin eşsiz destanlarından birisi olduğunu dikkat çeken Köse, ?Bu zaferle esarete mahkum edilmek istenen milletimize Mustafa Kemal kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelemiştir? dedi.

Başkan Köse; şöyle devam etti;

?Bu zaferle sadece düşman mağlup edilmemiş aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti?nin temelleri atılmıştır. Milli mücadeleyi zaferle taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile ne kadar övünsek azdır. Milletimiz, Devletimizin kuruluş ruhundan aldığı güçle muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinden asla taviz vermeden, eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla ülke bütünlüğünün korunması ve vatanı için şehit düşen evlatlarını daima minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zaferi bayramını kutlar, Sevgi ve saygılarımı sunarım.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.