Köse?nin, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? Mesajı

Köse?nin, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? Mesajı
TÜMSİAD Başkanı Köse; ?Fedakar habercileri takdir ediyorum?ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞube Başkanı Deniz Köse, kendileriyle...


TÜMSİAD Başkanı Köse; ?Fedakar habercileri takdir ediyorum?

ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞube Başkanı Deniz Köse, kendileriyle sürekli beraber olan ve yazılarıyla destek veren gazetecilerin ekonomik ve sosyal imkanlarının daha da iyileştirilmesinden yana olduklarını söyledi. 10 Ocak ?Çalışan Gazeteciler Günü? nedeniyle bir yazılı açıklama yayınlayan Başkan Köse, gazetecilerin mesleki zorluklarına dikkat çekti. Köse, gazetecilerin zorşartlar altında ve basın meslek ilkeleri doğrultusunda sürdürdükleri fedakar çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, açıklamasına şöyle devam etti:

?Her türlü doğa ve toplum şartlarında görevlerini zamanında yerine getirmeye çalışan gazeteciler, doğal olarak yıpranmaya da açık olmaktadırlar. Bizlerle sürekli beraber olan ve yazılarıyla bizlere destek veren gazetecilerimizin ekonomik ve sosyal imkanlarının daha da iyileştirilmesi dileğiyle önemli konularda kamuoyu oluşturarak halkın çıkarlarını savunan ve basın meslek ilkeleri ışığında görevlerinin peşinde olan basın yayın organlarımızın tüm çalışanlarının bu önemli gününü kutlar sevgilerimi sunarım.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.