Köse, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı

Köse, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı
Köse; ?Miraç manevi bir yolculuktur?ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞube Başkanı Deniz Köse, Miraç Kandili dolayısıyla...


Köse; ?Miraç manevi bir yolculuktur?

ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞube Başkanı Deniz Köse, Miraç Kandili dolayısıyla bir yazılı açıklama yaptı. Köse, tüm İslam aleminin kandilini kutlarken, Miraç?ın İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Muhammed peygamberin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu hatırlattı.

Başkan Köse, ?İçinde bulunduğumuz üç aylarda, gönüllerimizi aydınlatan kandiller zincirinden bir halka olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her şeyden önce Miraç, başta efendimiz olmak üzere her bir Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O?nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesile ile yüksek insani sorumluluklar üstlenmek demektir. Bugün bize düşen miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir? dedi.

Mübarek gün ve gecelerin bugün eriştiği anlamları ihmal etmeksizin değerlendirmek gerektiğini de kaydeden Deniz Köse, ?Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandili?ni kutluyorum? diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.