Köse; ?Kadınlarımız ailenin temel taşı?

Köse; ?Kadınlarımız ailenin temel taşı?
TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, kadınların ?Baş tacı?olduğu söyledi.Köse; ?Kadınlarımız ailenin temel taşı?ADANA- Tüm Sanayici ve İş...


TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse, kadınların ?Baş tacı?olduğu söyledi.

Köse; ?Kadınlarımız ailenin temel taşı?

ADANA- Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) AdanaŞube Başkanı Deniz Köse, ?8 Mart Dünya Kadınlar? günü sebebiyle yayınladığımesajda kadınların baş tacı olduğunu söyledi. Başkan Deniz, mesajında toplumun temeli aileye, ailenin temeli ise kadınların varlığına bağlı olduğunu belirtti. TÜMSİAD Başkanı Köse, kadınların ailenin temel taşı olduğu kadar iş dünyasında da başarılı olduklarını hatırlatarak şunlarıkaydetti.

"Her yönden gelişmiş toplumların arka planına baktığımızda, aileyi huzurlu bir şekilde idare etmesini bilen kadınlarımızı görmekteyiz. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağan üstü gayret göstermektedir. Dolayısıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması gelişme göstermesi mümkün değildir. Savaş da canını gayretini ortaya koyan kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmişlerdir. Bu açıdan inancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak kadınlarımız bizim baştacımızdır. Bu vesileyle ailenin temel taşı yarınların mimarı olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutlar saygılar sunarım.?

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.