"Konut satışındaki artış, Türkiye'ye güveni gösteriyor"

"Konut satışındaki artış, Türkiye'ye güveni gösteriyor"
  - Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir:- "Konut satışlarındaki yükseliş, yatırımcının Türkiye'ye güvenini gösteriyor" İSTANBUL...

 

 

- Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir:

- "Konut satışlarındaki yükseliş, yatırımcının Türkiye'ye güvenini gösteriyor"

 

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Konut satışlarındaki yükseliş, yatırımcının Türkiye'ye güvenini gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu.

Demir, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı şubat ayı konut satış istatistiklerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Dünya ekonomilerindeki dalgalanmalar ve terörizm nedeniyle tüm dünyada yatırımcıların çekimser bir döneme girdiğine dikkati çeken Demir, şunları kaydetti:

"Dünyada ve Türkiye'deki tedirgin ortama rağmen konut satışlarında yaşanan yüzde 7'lik yükseliş, yatırımcının Türkiye'ye güvenini gösteriyor. TÜİK'in açıkladığı konut istatistikleri sektörümüze güven verdi. Açıklanan rakamlar, yatırımcının her dönem kazandıran konut yatırımını ertelemeden yoluna devam ettiğini gösterdi. İçinde bulunduğumuz ortamın daha da normal bir seyre dönmesiyle konut satışlarının daha da artacağını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.