Kısacık’tan Öğder’e Ziyaret…

Kısacık’tan Öğder’e Ziyaret…
 AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah Kısacık, ÖĞ-DER Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İLESAM Başkanı Remzi Yıldırım da hazır...

 

AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah Kısacık, ÖĞ-DER Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İLESAM Başkanı Remzi Yıldırım da hazır bulundu.

Kısacık’tan Öğder’e Ziyaret…

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren  ve gittiği her yerde büyük bir sempati ile karşılanan AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah Kısacık, STK’ları da ziyaret ediyor.

Beraberinde AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı M. Ali Özmansur ve AK Parti Seyhan İlçe Teşkilat Başkanı Osman Balıkçı ile birlikte ÖĞ-DER’i ziyaret eden AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah Kısacık, burada büyük bir ilgiyle karşılandı. AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah Kısacık ve beraberindekilerin ziyaretlerini büyük memnunlukla karşıladığını belirten ÖĞ-DER Şube Başkanı Ekrem Ulu, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ekrem Ulu, ÖĞ-DER’in ahlak ve maneviyatı esas alan eğitim gönüllüleri ile çocuklarımızın kendilerine, ailelerine, ülkelerine ve tüm insanlığa faydalı olmak için çalışmalar yapan güçlü ve onurlu bir teşkilat olduğunu söyledi. ÖĞ-DER’in çeşitli alanlarda çalışmalar da  yaptığını belirten Ekrem Ulu, Uluslararası Eğitim Konferansları, İl Eğitim Şurası, Mesleki Gelişim Seminer ve Konferansları, Ders Kitaplarının İncelenmesi ve Eğitim Müfredatına Yönelik Yineleme çalışmalarında dernek olarak eğitime katkıda bulunduklarını dile getirdi. ÖĞ-Der Adana Şube Başkanı Ekrem Ulu, Adana’daki eğitimcilerin buluşması ile bilgi ve birikimlerini paylaşımında zemin hazırladıklarını sözlerine ekledi. AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş’ta eğitimde birçok yeniliğe imza attıklarını, ÖĞ-DER ve İLESAM gibi sivil toplum kuruluşlarının varlığının kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Bir siyasetçi ve fahri eğitim gönüllüsü olarak çalışmaları yakinen takip ettiğini söyleyen  AK Parti Adana  milletvekili adayı Sadullah Kısacık da konuşmasında Türkiye’nin 13 sene öncesinde vesayetçi anlayışa teslim olduğunu, Ak Parti’nin ezberleri bozan anlayışı ve duruşuyla vesayetçi sistemi alt üst ettiğini söyledi. Davanın ve partinin çeşitli kademelerinde çalıştığını, çeşitli kurumlarda danışmanlık yaptığını, bilgi ve birikimlerini bu seçimlerde Adana’nın hizmetine adadığını ifade eden Kısacık, milli iradenin sorunları çözenden yana olacağını ifade etti. Önceki hükümetlerin icraatlarının halkı sömürdüğünü ve borç batağına sürüklediğini hatırlatan Kısacık, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide çağ atlatan AK Parti’nin çözüm sürecinde bedel ödemeye hazır olduğunu belirtti. Kısacık, “Sulhun mimarının millet olduğunu seçimlerden sonra hep birlikte göreceğiz.” dedi. Yıllarca terör konusuna çözüm bulunamadığını kaydeden AK Parti Adana Milletvekili adayı Sadullah  Kısacık aksine ülkenin “400 milyar dolar” zarara uğratıldığını hatırlattı ve  AK Parti’nin taşın altına eli koyduğunu ve ne olursa olsun çözüm sürecinde barışa ulaşacaklarını vurguladı.

ÖĞ-DER ve İLESAM’a yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayan Kısacık, eğitimdeki ciddi çalışmalarından dolayı Ekrem Ulu ve teşkilatına da ayrıca teşekkür etti  Kısacık “Ziyareti organize eden ÖĞ-DER üyesi eğitimci Muhammed Sıddık Özdemir kardeşime de gönüllü hizmetleri itibariyle şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından seçim çalışmalarına devam etmek üzere ayrılan AK Partili yetkililere teşkilatı adına STK’lara verdiği önemden ötürü teşekkür eden Ekrem Ulu, İLESAM Başkanı Remzi Yıldırım’a da katkılarından dolayı teşekkür etti. ÖGDER Adana Şube Başkanı Ekrem Ulu, seçimlerden sonra da Ak Partili yetkililerin bizlerle irtibat içinde olmalarının ;eğitime katkı açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.