Kiremithanespor’da “Güner” nikah tazeledi

Kiremithanespor’da “Güner” nikah tazeledi
 Kiremithanespor’da  taraftarların günlerdir merakla beklediği "Zafer Güner  gidecek mi, kalacak mı?" sorusu önceki gün  cevabını...

 

Kiremithanespor’da  taraftarların günlerdir merakla beklediği "Zafer Güner  gidecek mi, kalacak mı?" sorusu önceki gün  cevabını buldu...

 

Amatör ve profesyonel birçok kulübün yeni sezon için antrenörlük teklifi götürdüğü Zafer Güner, kulübünde kaldı. Tecrübeli antrenör, geçen sezon Adana Amatör Kümede  şampiyonluğa taşıdığı Kiremithanespor ile sözleşme yeniledi.

Kırmızı-Siyahlılardan yapılan açıklamada, Zafer Güner ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, başarılı teknik adamın daha şimdiden yeni bir takımın temelleri üzerinde çalışmaya başladığı kaydedildi.

Adana ve Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Zafer Güner,  Kiremithanespor Kulübü’nü şampiyon yaparak kariyerine bir yenisini daha ekledi.

BAŞARILI TEKNİK PATRON

Adana ve Türk futbolunun sevilen isimlerinden Zafer Güner Kiremithanespor’da 5. hafta görevi bırakan Hakan Tokatlı’nın yerine göreve getirildi.

Göreve geldiğinde takımdan 8 oyuncu ayrılırken, takım sıralamada 5.sırada yer alıyordu.

Ciddi, planlı çalışmasının yanı sıra takım üzerindeki otoritesi ile farkını gösteren başarılı teknik direktör oyuna yerinde müdahale etmesi ile dikkatleri çekti.

 Yapılan tüm  tekliflere rağmen başarılı teknik direktör tercihini gelecek adına ciddi yapılanma içerisinde olan ve   güçlü yönetime sahip olan Kiremithanespor’dan yana kullandığını  belirtti.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.