Kiremithanespor’a İşadamlarından Destek

Kiremithanespor’a İşadamlarından Destek
 Adana 2. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Kiremithane Spor Kulübü’nün “Spora evet, uyuşturucuya hayır!” projesine ilgi ve destek giderek...


 

Adana 2. Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Kiremithane Spor Kulübü’nün “Spora evet, uyuşturucuya hayır!” projesine ilgi ve destek giderek büyüyor.

Adana’nın önde gelen sivil toplum örgütleri ve özel sektör temsilcilerine yapılan ziyaretlere Kiremithanespor Kulübü Başkanı Avukat Veysel Susar ile Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl katıldılar.

Adana Demirspor’un önemli isimlerinden-işadamı Cahit Sınmaz, Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı-işadamı Mustafa Uğur Kızıl ile Adana Demirspor Basın Sözcüsü-işadamı Tamer Gülcan projeye maddi-manevi destek verebileceklerini belirttiler.

Kiremithane Sporlu yöneticiler ziyaretlerinde 13 Ocak’ta düzenleyecekleri  “Birlik ve Beraberlik” gecesinin davetiyesini vererek projeleri hakkında bilgi verdiler.

 

ADANA PROJEYİ SAHİPLENDİ

Kiremithane Spor Kulübü’nü yeniden yapılandırmak ve güçlendirmek üzere 13 Ocak –Salı günü düzenleyecekleri organizasyon öncesi ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Avukat Veysel Susar, “Kulüp olarak sportif başarıların yanı sıra sosyal projelere de katkı koymayı amaçlıyoruz. Bu amaçla gençlerimizi uyuşturucu madde kullanımına karşı uyarmak amacıyla “Spora evet, uyuşturucuya hayır,” sloganıyla başlattığımız projeye her kesimden büyük destek verilmesi bizleri mutlu etmektedir.
Bu nedenle tüm gençlerimizi spora davet ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür sosyal projelere devam edeceğiz” diye konuştu.

Projenin, özellikle uyuşturucu ve madde bağımlılığına kapılmış gençleri bağımlılıktan uzaklaştırma amacı taşıdığını ifade eden Susar, proje kapsamında ilçede gençleri spora karşı yönlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.


İŞ DÜNYASINDAN TAM DESTEK

Kiremithane Spor Kulübü yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten duygulanıp, büyük mutluluk duyduklarını belirten işadamları Cahit Sınmaz, Tamer Gülcan ve Mustafa Uğur Kızıl, “ Bir amatör kulübün böylesine önemli bir konuda başlatmış olduğu sosyal içerikli bu projeyi takdir etmemek ve desteklememek haksızlık olur. Böylesine önemli bir konuda başlattığınız projeye sonsuz teşekkür ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz onların madde bağımlısı ve kötü alışkanlıklara yenik düşmemesi için bizler işadamları olarak “spora evet, uyuşturucuya hayır” projenize her türlü desteğe hazırız.
Kiremithane Spor Kulübü yöneticilerinin her kesime örnek olmalarını umut ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.









 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.