Kiremithanespor zorlu virajda

Kiremithanespor zorlu virajda
Adana 2. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından Kiremithanespor ligin 9.haftasında Bayındır Yapıspor ile oynayacağı maça galibiyet...

Adana 2. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından Kiremithanespor ligin 9.haftasında Bayındır Yapıspor ile oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Grubun şampiyonluk adaylarından Kiremithanespor 14 puan ile sıralamada ikinci sırada yer alarak hedefe doğru ilerlerken, bu hafta oynayacağı rakibi Bayırdır Yapıspor ligde 14 puan ile iddialı durumda bulunuyor.

Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen Bayırdır Yapıspor karşılaşması öncesi takımda morallerin üst seviyede olduğunu belirten Kiremithane Spor Kulübü Başkanı Avukat Veysel Susar, “Derbi niteliğindeki bu karşılaşma öncesi takımımızda her şey yolunda .Bu hafta grubumuzda bizim kadar iddialı olan rakibimiz ile oynayacağımız maça sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Teknik heyet ve sporcu kardeşlerimiz ile birlikte başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

 adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.