Kiremithanespor “Yalçın Göl” ile devam ediyor

Kiremithanespor “Yalçın Göl” ile devam ediyor
Süper Amatör Küme’nin iddialı takımlarından Kiremithanespor ‘da flaş transferler devam ederken, İletişim ve Medya Direktörü olarak K. Yalçın Göl ile yeniden anlaşmaya varıldı.

2 sezon önce   Kiremithane  Spor Kulübü Medya ve İletişim Direktörü’ olarak göreve başlayan tecrübeli gazeteci-yazar K. Yalçın Göl, yeni sezonda da kırmızı-siyahlıların medya ile tüm bağlantılarını yürütecek.

Geçen sezon şampiyonluk hedefine ulaşarak taraftarlarını mutlu eden Kiremithanespor’un yeni sezonda da şampiyonluk parolasıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Av. Veysel Susar, “Biz kulüp olarak uzun vadeli bir program ile yola çıktık ve bu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türk spor medyasının önemli isimlerinden değerli gazeteci-yazar Kamil Yalçın Göl ile yeniden anlaşmaya vardık. Kendisi ile birlikte yeni sezonda da önemli projelere imza atacağız” dedi.

Uzun yıllar yerel ve ulusal medya kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunan tecrübeli gazeteci K. Yalçın Göl, bu görev için kendisini tercih edenlere teşekkür ederek, “ Birçok kulüpten ciddi teklifler almama karşılık yakın dostum olan Avukat Müslüm Susar başta olmak üzere Başkan Avukat Veysel Susar ve birbirinden değerli yöneticileri kıramadım. Yeni sezonda da farklılığımızı ortaya koyacağız” diye konuştu.

KAMİL YALÇIN GÖL KİMDİR?

İstanbul doğumlu gazeteci-yazar 21 yıllık meslek yaşamı  boyunca yerel-ulusal birçok gazete, dergi, televizyon, radyo  ve internet portalında çeşitli görevlerde bulundu..

Fanatik Basket Gazetesi, Radyo Sport, Aylık 6. Adam Dergisi, Spor TV, Megabasket, Sporbox, Turkbasket gibi Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarında yazılar yazdı, yorumlarda bulundu, muhabirlik ve spikerlik yaptı..

Vücut Geliştirme Federasyonu Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği başta olmak üzere birçok basketbol ve futbol kulübünde medya direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Spor yazarı ve yorumcusu olarak Dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları ile Euroleague gibi başlıca üst düzey organizasyonları takip etti.

 

 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.