Kiremithanespor lige hazır

Kiremithanespor lige hazır
 Adana 2. Amatör Küme takımlarından Kiremithanespor hafta sonu başlayacak yeni sezona günde çift antrenman yaparak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.Yeni...


 

Adana 2. Amatör Küme takımlarından Kiremithanespor hafta sonu başlayacak yeni sezona günde çift antrenman yaparak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

Yeni yıla “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla giren ve kamuoyundan destek büyük gören kırmızı-siyahlılarda tecrübeli Teknik Direktör Hakan Tokatlı genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu takımlarının beklentileri cevap vereceğini belirtti.

CİDDİ VE PLANLI ÇALIŞMA

Kiremithanespor Kulübü’nde yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Tokatlı, “ A Grubu’nda rakiplerimiz olan  Şakirpaşaspor,Toros Demirspor,Pınar Mahallesi Cesur,Bayındırlık Yapıspor, Köprüspor, Gazipaşaspor ve Yumurtalık Ayas takımları ile birlikte ilk ikide yer alabilme adına kıyasıya bir mücadeleye gireceğiz. Aylardır ciddi ve planlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon sonunda şampiyon olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.

HEDEF İLK İKİ SIRA

2014-2015 futbol sezonda 2.Küme ve 2.Küme U-19 kategorilerinde mücadele edeceklerini belirten Kiremithanespor Teknik direktörü Hakan Tokatlı ,” Tüm amatör spor kulüplerimize başarılar diliyorum. Ayrıca yeni sezonun sakatlıksız, bol gollü ve çekişmeli olmasını temenni ederek hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni bir yapılanma sürecinde olan kulüplerinin fair-play çerçevesinde mücadele edeceğini ifade eden Tokatlı, “ 2.Küme’de A Grubu’nda yer alırken, 2.Küme U-19’da B Grubu’nda yer alacağız. Katılacağımız her iki kategoride amacımız ilk sırayı elde ederek yeni sezonda 1.Kümeye çıkabilmektir. Bize inanarak destek verenleri mahcup etmemek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.