Kipa çocukları Ay'a çıkarıyor!

Kipa çocukları Ay'a çıkarıyor!
Kipa AVM'ler kapsamında düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. İzmirli minikler, dünyaca ünlü "Çocuklar Ay'da" etkinliği ile uzayın derinliklerini...


Kipa AVM'ler kapsamında düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi. İzmirli minikler, dünyaca ünlü "Çocuklar Ay'da" etkinliği ile uzayın derinliklerini öğreniyor.

19 Kasım - 5 Aralık tarihlerinde Çiğli Kipa AVM'de, 8 - 27 Aralık tarihlerinde Balçova Kipa AVM'de gerçekleştirilecek olan "Çocuklar Ay'da" etkinliğinde, 6 - 12 yaş arası çocuklar hem uzay ile ilgili interaktif etkinliklere katılıyor, hem de birbirinden ilginç sergileri izleme fırsatı buluyor.

Astronot giysili görevliler tarafından karşılanan minikler, uzay kıyafetleri giyerek Ay ve Dünya modüllerindeki görsel sunumları izliyor. Uzay simülasyonu ve modülün içinde gerçekleştirilecek "ayda ufak sıçramalar", "küçük ay taşları arayışı" gibi aktiviteler, çocukları hem eğlendirmeyi, hem de eğitmeyi hedefliyor.

Etkinlik süresince, Kipa AVM'lerde uzay tarihinin önemli fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergileri, astronot giysileri ve uzay teleskobu sergisi, uzay araçlarının birebir kopyalarını gösteren maket sergileri de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından gezilebilecek.

Etkinlikte ayrıca, 6 yaşından küçük çocuklar için de yine uzay konseptli etkinliklerin gerçekleştirileceği bir minipark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.