Kılıçdaroğlu'nun sürpriz buluşması...

Kılıçdaroğlu'nun sürpriz buluşması...
 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski devlet bakanlarından ABD'deki düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsünün küresel ekonomi ve kalkınmadan sorumlu...

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski devlet bakanlarından ABD'deki düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsünün küresel ekonomi ve kalkınmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Derviş ile İstanbul'da görüştü.

Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen programa katılmak için Kahramanmaraş'a gitmek üzere saat 06.45 sıralarında Atatürk Havalimanı'na geldi. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalkmadığı için CHP lideri, Kahramanmaraş'a gidemedi.

Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'ye gelen Kemal Derviş ile karşılaştı. Atatürk Havalimanı VIP salonunda bir araya gelen Kılıçdaroğlu ile Derviş, yaklaşık 45 dakika görüştü. Kılıçdaroğlu ve Derviş'in, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları belirtildi.

MARAŞ PROGRAMI ERTELENDİ

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'dan bu sabah Kahramanmaraş'a gelecek olan tarifeli uçağın hava muhalefeti nedeniyle kalkamadığını söyledi.

Özbolat, bu nedenle Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'a gelemediğini belirterek, kendisiyle görüştüklerini ve programın ertelendiğini bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş adamlarıyla toplantı yaptıktan sonra partisinin İl Başkanlığını ziyaret edecek, ardından Pazarcık ilçesinde ve Narlı beldesinde çeşitli temaslarda bulunacaktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.