Kılıçdaroğlu'ndan ittifak açıklaması...

Kılıçdaroğlu'ndan ittifak açıklaması...
 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, solda ittifak çağrılarına cevap verdi...CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, solda ittifak çağrılarını değerlendirirken,...

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, solda ittifak çağrılarına cevap verdi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, solda ittifak çağrılarını değerlendirirken, CHP'nin bir ittifak arayışı ve çağrısı olmadığını belirterek, ''Bizim düşüncemiz CHP'nin tek başına iktidar olması için halka gitmek, halk ile kucaklaşmak'' dedi.

Bilkent'teki Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezindeki gazilerle bayramlaşan Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Solda ittifak çağrıları var, CHP olarak siz bu çağrıları nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna Kılıçdaroğlu, şu yanıtı verdi:

'CHP olarak bizim görüşümüz belli biz tek başına iktidar olmak istiyoruz. Herhangi bir ittifak arayışımız da yok. Bir çağrımız da yok. Siyasi partiler çağrı yapabilirler, bunlara saygı göstereceğiz, onlar kendi düşüncelerini aktarabilir. Ama bizim düşüncemiz, CHP'nin tek başına iktidar olması için halka gitmek, halk ile kucaklaşmak. Söylemlerimizi toplumun kılcal damarlarına aktarmak, bizim amacımız bu.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.