Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama?

Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama?
Başkent'te yemin krizini bitirme trafiği hız kesmeden devam ediyor.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile yaptığı görüşmenin...


Başkent'te yemin krizini bitirme trafiği hız kesmeden devam ediyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile yaptığı görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:


Sayın Başkan'la yaptığımız görüşmede ben kendisini kutlamak için gitmiştim ama bu konuda açıldı, konuştuk. Sorunun çözümü ile ilgili düşüncelerimi aktardım. Bu sorun Türkiye?nin demokrasi alanında yaşadığı en ciddi sorunudur.


Bu sürecin demokrasi ayıbı olduğunu. Bu sorunun Türkiye?nin sorunu olmakla beraber uygar ülkelerde anlatlamakta zorlanacağımızı söyledim.


CHP?nin bu tavrının Meclisi boykot olarak adlandırılmaması gerektiğini, bu tavrın altında seçme seçilme özgürlüğü olduğunu söyledim. Parlamentoyu kilitlemek gibi bir amacımız olmadı. Amacımız Türkiye?deki demokrasi ayıbını gidermekti.


Sayın Başkan çözüme katkı sağlayacağını söyledi. Herkesin şikayetçi olduğu uzun tutukluluk süresi sorunu çözülmeli. Grup başkanvekilleri davet edilerek çözüm ortaya konulabilir. Bu sorunu bilek güreşi gibi görmek yanlış. Bu sorunu çözemezsek Anayasayı nasıl çözeriz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.