Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek manşet...

Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek manşet...
 Kanal 7 televizyonu Vakit ve Yeni Şafak gazetelerine, 28 Şubat'ın Valisi Erol Çakır'ın mektubunu kaynak göstererek belediyeden kaynak aktarıldığı...

 

Kanal 7 televizyonu Vakit ve Yeni Şafak gazetelerine, 28 Şubat'ın Valisi Erol Çakır'ın mektubunu kaynak göstererek belediyeden kaynak aktarıldığı yönünde iftira atan Kılıçdaroğlu'na, manşetten çok ağır tepki geldi. Baykal'ın aldığı ceza hatırlatıldı.



 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz grup toplantısında ortaya attığı iddiaya Yeni Şafak Gazetesi sert tepki gösterdi. Gazete, dün aynı iddiayı daha önce de Deniz Baykal'ın dillendirdiğini hatırlarrı ve o zaman attıkları, "Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan ahlaksızdır" manşetin daha sertini, Kılıçdaroğlu için kullandı ve "Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan namussuzdur" dedi.

Yeni şafak, tepkisini bugün de sürdürdü ve Kemal Kılıçdaroğlu için"Bu iftirayı yalarsın Kemal Efendi" manşetini attı.

Gazetenin bugünkü haberi şöyle:

Yeni Şafak'ın "Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan da namussuzdur" manşetine sessiz kalan Kılıçdaroğlu, 'yandaş medya' deyip lafı geveledi. Kılıçdaroğlu, Baykal'a tazminat ödeten iftirayı önceki gün ısıtmış ve Yeni Şafak'a belediyeden kaynak aktarıldığını savunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisine katılımlar nedeniyle Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı.

Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasında Yeni Şafak'a attığı iftira ve Yeni Şafak'ın cevap olarak gelen "Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan da namussuzdur" manşetine değinmezken 'yandaş medya' diyerek sözü geveledi.

BAYAT İFTİRA

Yeni Şafak'ın bazı Ergenekon sanıklarının CHP'den milletvekili yapılarak cezaevinden çıkarılacağı haberi üzerine Kılıçdaroğlu, önceki günkü grup toplantısında Baykal'ın 3 yıl önce gündeme getirdiği ve 10 bin lira tazminat ödemek zorunda kaldığı iftirayı ısıtmıştı.

YANIT VEREMEZSİN

28 Şubat'ın Valisi Erol Çakır'ın mektubunu kaynak gösteren Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak, Kanal 7 ve Akit'e belediyeden kaynak aktarıldığını söylemişti.

İzmir'de bunun bir belge olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Wikileakes belgesi değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin belgesi. Sayın Başbakan yanıt verdi mi? Veremez. 'Belge' diyordun, işte belge, çık adam gibi cevap ver. Veremezsin çünkü sicilin temiz değil, mali sicilin temiz değil. Bu ülkeyi yönetecek insanın geçmişinin temiz olması lazım. Geçmişi temiz olmayanlar ülkeyi yönetirlerse, yolunu bulanlar partisi olur. Onlar kendilerini ve yandaşlarını zengin etmek için varlar."

MEDYA ÖZGÜR OLACAK

"Ne söylerse hepsinin manşetlere taşındığı medya düşünün. Bizim iktidarımızda asla yandaş medya kavramına izin veremeyeceğiz. Medya özgür olacak ama besleme olmayacak. Sayın Başbakan isterse, 'besleme medyadan' neyi anladığımızı anlatırız. Kime, hangi ihalenin verildiğini de belge

belge ortaya koyarız. Bizim belge- lerimiz sağlam belgelerdir ama Başbakan bunlara yaklaşamaz korkar, cesaret edemez."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir gezisi kapsamında Kemeraltı Çarşısı'na gelerek esnafla sohbet etti. Bir dönerciye gidip döner keserek çevresindekilere ikram eden Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi tarafından restore edilen Abacıoğlu Hanı'nda ise kendisine ikram edilen kuru fasulye, pilav ve cacığı yedi. Yemeği düzenleyen Belediye Başkanı Hakan Tartan ise masada kendine yer bulamayınca tepki gösterdi ve handa bulunan bir başka kafeye oturdu. Tartan'ın daha sonra gönlü alındı. Havaalanında ise Gürsel Tekin'in cüzdanını cebinden çıkaran bir kişi ise partililer tarafından yakalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.