Kibirli kibirli yürüme!

Kibirli kibirli yürüme!
BİR AYETKibirli kibirli yürüme!?Ölç­tü­ğü­nüz za­man dü­rüst olun, tam öl­çün. Doğ­ru te­ra­zi ile tar­tın. Bu hem ti­ca­re­ti­niz...

BİR AYET
Kibirli kibirli yürüme!

?Ölç­tü­ğü­nüz za­man dü­rüst olun, tam öl­çün. Doğ­ru te­ra­zi ile tar­tın. Bu hem ti­ca­re­ti­niz için da­ha ha­yır­lı, hem de âkı­bet yö­nün­den da­ha gü­zel­dir. Bil­me­di­ğin şe­yin pe­şi­ne düş­me! Çün­kü ku­lak, göz, kalb gi­bi aza­la­rın hep­si de sor­gu­ya çe­ki­le­cek­tir. Hem ki­bir­li ki­bir­li yü­rü­me! Zi­ra ne ka­dar ki­bir­le­nir­sen ki­bir­len, ne ye­ri ya­ra­bi­lir­sin, ne de dağ­la­rın bo­yu­na eri­şe­bi­lir­sin. Böy­le­si dav­ra­nış­la­rın hep­si kö­tü olup, Rab­bi­nin na­za­rın­da hoş gö­rül­me­yen şey­ler­dir.? (İsra Sûresi, 17/35-38)

BİR DUA
Üzerimize hayırlar yağdır

Allah?ım! Kabir azabından, şeytanın şerrinden, nefsin eziyetinden, zalim olmaktan, adaletsizlikten, rızık endişesinden, sabırsızlık ve şükürsüzlükten Sana sığınırız. Üzerimize hayırlar yağdır, güzellik indir, esenlik ver. Bizi cennetin ve cemalullah?ınla serfiraz eyle. Bizi her türlü bela ve musibetlerden koru muhafaza eyle ya Rabbi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.