Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü?
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşinin kardeşi Celal Özdağ, cemevinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi... CHP Genel Başkanı Kemal...



CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşinin kardeşi Celal Özdağ, cemevinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi...

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun vefat eden kardeşi Celal Özdağ, İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi'nde düzenlenen cenaze töreninin arından toprağa verildi.

Çenedağ Mahallesi'nde, Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi'nde düzenlenen cenaze töreninde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevil Kılıçdaroğlu, Celal Özdağ'ın eşi Nurcan ve kızı Simel Özdağ, taziyeleri kabul etti.


Tören katılan CHP Genel Başkan yardımcıları Gürsel Tekin, İzzet Çetin ve Hurşit Güneş, CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay, eski CHP Milletvekili Sefa Sirmen, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan da Özdağ ailesine başsağlığı diledi.


Tören sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Nurcan ve Simel Özdağ'ın güçlükle ayakta durdukları görüldü.


Cemevi önünde, Mirza Ali Hakkıoğlu'nun cenaze namazı kıldırmasının ardından Özdağ'ın cenazesi, İzmit'e bağlı Bayraktar köyünde toprağa verildi.


Celal Özdağ, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji servisinde, yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçirdiği için tedavi altına alınmış, dün akşam yoğun bakım servisinde vefat etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.