Kebude, Fuarı Vali Cerrah, Başkan Kara birlikte dolaştı?

Kebude, Fuarı Vali Cerrah, Başkan Kara birlikte dolaştı?
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Çukurova Gıda, Ambalaj ve Matbaacılık Fuarı 2011?in açılışına katılan Osmaniye Valisi Celalettin...


AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Çukurova Gıda, Ambalaj ve Matbaacılık Fuarı 2011?in açılışına katılan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara?ya eşlik ederek stantları birlikte dolaştı.

ÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Gıda, Ambalaj ve Matbaacılık Fuarı 2011 açıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Stantları ziyaret eden Cerrah ve Kebude, ürünler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra basın yayın organlarının yer aldığı stantlar gezildi. Star Gazetesi?nin yer aldığı stantta giden Vali Cerrah ve Başkan Kebude, Star Gazetesi?nin yeni eki olan Güney ekini inceledi. Star Güney konusunda Adana Bölge Temsilcisi Yunus Kolat ile fikir alış verişinde bulunuldu. Vali Cerrah Osmaniye haberlerine daha çok yer verilmesini istedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude ise Güney ekinin yeni olduğunu, ileriki dönemde Güney?in nabzını tutacak gazeteler arasında yer alacağına inandığını belirtti.  Kebude, yerel basının desteklenmesi gerektiğini ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.