Kavak: “Açıklamalar vatan sevgisiyle bağdaşmıyor”

Kavak: “Açıklamalar vatan sevgisiyle bağdaşmıyor”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Burhan Kavak Şubesi Başkanı Burhan Kavak, ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ ile ilgili bazı söylemlerinin vatan sevgisiyle bağdaşmadığını söyledi.

 

Kavak, uzun yıllardan beri teröre şehitler veren, gazileri bulunan ve milyar dolarlık kaynak harcayan Türkiye’nin kendi güvenliği için uluslararası hukuka uygun gerçekleştirdiği operasyonun içeriden eleştirilmesini hazin bulduklarını belirtti.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Kavak, “Türkiye’yi tehdit eden teröristlerin ve destekçilerinin ortadan kaldırılmasına karşı yapılan, ülke sınırlarımızı güvence altına almayı amaçlayan ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ gibi bir operasyonda ülke aleyhine konum almak, beyanatta bulunmak hiçbir kuruma, sivil toplum kuruluşu ve kişiye yakışmaz. Biz, Mehmetçiğimizin yanında ve ülkemizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Menfi tutumu asla kabul etmiyor ve kınıyoruz. 2018 yılı Türkiye’sinin artık çok güçlü ve teröre karşı kararlı bir ülke olduğunun tüm dünya tarafından bilinmesi gerektiğine dair inancımızı bir kere daha ifade ediyoruz. İş dünyası olarak devletimizin, ordumuzun yanındayız. Bize düşen, bir taraftan güvenlik güçlerimizin madden ve manen yanında olurken daha fazla üretim, daha fazla inovasyon, daha fazla katma değeri yüksek üretim ve ihracatla ülkemizi büyütmektir” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.