“Katil, Kızlara Başörtülü Oldukları İçin Küfrediyordu”

“Katil, Kızlara Başörtülü Oldukları İçin Küfrediyordu”
 ABD'de öldürülen gencin teyzesi 24'e konuştu!İslam dünyasını ayağa kaldıran, batı medyasının ise üç maymunu oynadığı korkunç cinayetlerden...

 

ABD'de öldürülen gencin teyzesi 24'e konuştu!

İslam dünyasını ayağa kaldıran, batı medyasının ise üç maymunu oynadığı korkunç cinayetlerden en fazla canı yanan kişilerden, ABD'de öldürülen 3 müslüman gençten biri olan Deah Barakat'ın teyzesi Şeza Barakat, 24 canlı yayınında yaşadıklarını anlattı. 4 yıldır İstanbul'da yaşayan Şeza Barakat aynı zamanda İsrail baskınına uğrayan Mavi Marmara gemisinin de yolcularından biriydi.

İşte Şeza Barakat'ın 24 canlı yayınındaki açıklamaları:

TEK İSTEDİĞİMİZ BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAMAK

Tek istediklerinin barış içerisinde yaşamak olduğunu söyleyen Şeza Barakat, 'Barış adına insanlığa hizmet etmeye çalışıyoruz' dedi. Dinimiz İslam'ın herşeyden önce geldiğini söyleyen Barakat, "Bizim dinimiz barış,sevgi ve rahmet dini. Bir müslüman nasıl terörist olabilir? Medyada bu algıyı sürekli yayıyorlar ama bunların (İslam adına öldürenler) nasıl Müslüman olduklarını ben bilmiyorum. 

KATİL, KIZLARA BAŞÖRTÜLÜ OLDUKLARI İÇİN KÜFREDİYORDU

Doktor Deah, Yusor ve kız kardeşi Razan Tıp Fakültesinde okuyorlardı. Yusor ve kız kardeşi Razan Müslüman olduklarından dolayı herkes onları iyi biliyordu. Deah ve Yusor iki aylık evlilerdi. Katil yurda yakın bir yerde oturuyordu. Kendisi evine yakın bir yerde iki başörtülü kız olmasından çok rahatsız oluyordu ve zoruna gidiyordu. Cinayetten önce de defalarca kızlara küfredip kötü sözler söyledi sırf başları kapalı olduğu için. 

PARK YERİ TARTIŞMASI YALAN!

Amerikan medyası malesef katili psikolojik rahatsızlığı olan biri olarak gösteriyor ve olayın sebebinin park meselesi olduğunu söylüyor. Söz konusu park yerine 2 değil, 2'den fazla araç sığardı. O terörist saat 5'e doğru evlerine gelip soğukkanlı bir şekilde kapıyı çalıyor.Kapıyı Deah açıyor. Katil silahıyla Deah'ın ağzına vurarak dişlerini kırıyor ve sonra başına bir kurşun sıkıyor. Silah sesini duyan eşi Yusor ve kız kardeşi Razan geldiğinde katil bu kez de onlara ateş ediyor. 

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ NASIL BU KADAR KOLAY ÖLDÜRÜLEBİLİYOR?

Birkaç karikatürist düşünce özgürlüğünü kötü niyetlerle kullanıp saldırıya uğradıklarında tüm dünya yanlarında duruyor da bizim çocuklarımız nasıl bu kadar kolayca öldürülebiliyor? Arkalarında neden durulmuyor? Deah bir doktordu ve insanlığa hizmet ediyordu. Biz insanlığı kime göre ölçeceğiz? Onlara göre mi, bize göre mi? 

yirmidorthaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.