Karı-kocayı bağlayıp dövdüler...

Karı-kocayı bağlayıp dövdüler...
ADANA?da 48 yaşındaki İhsan Y. tarafından zorla bir evde tutulup işkence gördüklerini iddia eden 46 yaşındaki Cennet K. ve eşi 47 yaşındaki Ahmet K.?yı...



ADANA?da 48 yaşındaki İhsan Y. tarafından zorla bir evde tutulup işkence gördüklerini iddia eden 46 yaşındaki Cennet K. ve eşi 47 yaşındaki Ahmet K.?yı polis kurtardı.

Cumhuriyet Mahallesi?nde dün bir evde meydana gelen olayda, Cennet K., daha önce evinin temizliğini yaptığı İhsan Y.?nin yanındaki işini bıraktı. İddiaya göre Cennet K.?nın işi bırakmasını istemeyen İhsan Y., çalışanlarından 31 yaşındaki Ayhan Ç.?yi gönderip Cennet K.?yı aldırmak istedi. Ancak eşi Ahmet K. ile birlikte eve giden Cennet K., eski patronu İhsan Y. ile tartıştı. Bunun üzerine İhsan Y., karı- kocayı bağlayıp dövdü.

Anne ve babasının İhsan Y.?nin evine gittiğini öğrenen 21 yaşındaki Selçuk K., polise haber verdi. İhsan Y.?nin evine giden polis, karı- kocayı kurtardı. Tutuldukları 1 gün boyunca dövüldüklerini iddia eden Cennet K. ve Ahmet K., İhsan Y.?den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan İhsan Y., ?Alıkoyma? ve ?Darp? suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.