Kararaslan: ?Afişlerimize Saldırı, Seçimi Kazandığımızın İfadesidir??

Kararaslan: ?Afişlerimize Saldırı, Seçimi Kazandığımızın İfadesidir??
AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Kararaslan, ilçenin birçok noktasında yer alan afişlerinin yırtıldığını, birçoğunun da imha edildiğini...


AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Kararaslan, ilçenin birçok noktasında yer alan afişlerinin yırtıldığını, birçoğunun da imha edildiğini belirterek, bütün bunların anket sonuçlarının verdiği huzursuzluğun dışa çirkin yansıması olduğunu ifade etti.

Dr. Karaarslan, konuya ilişkin açıklamasında, Çukurova halkının artık kendisini tanıdığını, ibrelerin değiştiğini, halkın da ön yargılardan arındığını belirterek, "Bunun sonucu olarak da son anketlere göre ilçedeki oy oranımız yüzde 36?yı buldu. Bizi takip eden en yakın parti yüzde 34, bir başka parti ise yüzde 30?da. Bütün bu gerçeği görenler, demokrasiyi de hazmedemeyenler hırslarını afişlerden almaya başladı" dedi.

Daha önce de seçim afişine saldırı yapıldığını, hatta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın gelişini duyuran afişlerin de yine aynı şekilde çocuklar kullanılarak yırtıldığını anımsatan Dr. Karaarslan, "Ancak, bunu yapanlar halkın gözünde küçüldüklerinin farkında değiller" diye konuştu.

Dr. Karaarslan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Anketlere öfkelenenler bu öfkelerini afişlerimizden, seçim araçlarımızdan çıkarmaya çalışıyorlar. 360 tane afişin yaklaşık olarak 310 tanesini yırtıp, yaktılar. Birçok binada çelik halatlarla bağlı olan afişlerimizi çelik testeresi ile kestiler. Bunlar partiye ve adaylığa düşmanlık olarak görülse de seçimi kazandığımızın da karşı partiler tarafından ilan edilmesidir."

ADANA (İHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.