Karaisalı'da Bayram Havası

Karaisalı'da Bayram Havası
 Adalet ve Kalkınma Partisi Adana milletvekili adayı Fatma Güldemet Sarı Karaisalı'yı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı da...

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana milletvekili adayı Fatma Güldemet Sarı Karaisalı'yı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı da katıldı.  Karaisalı'ya gelişi coşkulu bir halk tarafından karşılanan Sarı'ya vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi. Sarı'nın Karaisalı'ya gelişi onuruna partililer davul zurna eşliğinde halaylar çekip, kurbanlar kestiler. Burada açıklamalarda bulunan Sarı, 3 Kasım 2002 seçimlerinin hemen ardından Türkiye'ye hakim olan huzur ve istikrarın, 7 Haziran genel seçimleriyle devam edeceğini belirtti.  AK Parti iktidarının halka huzur verdiğini, artık vatandaşların eski dönemlerdeki sıkıntılı günlere dönmek istemediğini söyleyen Sarı, sözlerine şöyle devam etti. "Karne ile ekmek ve mazot alma dönemleri artık kapanmıştır. CHP demek yoksulluk demektir, CHP demek kıtlık demektir. Halk AK Parti iktidarında huzura kavuşmuştur. Geçmiş hükümetler borç alabilmek için IMF'nin kapısında sabahlarken, AK Parti iktidarında artık IMF'ye borç veren bir Türkiye vardır." dedi.

               

Kadınların Fatma Güldemet Heyecanı

 

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı, karşılamanın ardından Karaisalı esnafıyla buluştu. Esnafları ziyaret eden Sarı,  esnafın sıkıntılarını ve esnafın AK Partiden olan beklentilerini dinledi. Programına mahalle gezisi ve ev ziyaretleriyle devam eden Sarı, Karaisalılı kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Kadınlarımızın sıkıntılarını çok iyi bildiğine değinen Sarı, başörtüsü yüzünden üniversitenin kapısından çevrilen kızlarımızın unutulmaması gerektiğinin önemine değinerek sözlerine şöyle devam etti. "AK Parti Türk kadınına hakettiği değeri verdiğini, çıkarttığı yasalarla göstermektedir. AK Parti iktidarında, kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık verilerek bu bağlamda 2010 yılında yapılan referandumla Anayasa’nın 10. Maddesi değiştirilerek, kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etme zorunluluğu getirilmiştir. Kadınların şiddet görmelerini önlemeye yönelik çalışmalar yapılmış olup, TBMM’de Töre ve Namus Cinayetlerini Araştırma Komisyonu ile Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerini Araştırma Komisyonu kurulmuştur." dedi.

 

 

Miting Gibi Açılış

 

Karaisalı'da seçim bürosu açılışına katılarak gezisine devam eden Sarı'ya vatandaşların ilgisi yoğundu. AK Parti Çukurova ve Karaisalı İlçe Teşkilatıyla beraber seçim bürosu açılışını yapan Sarı, burada bir konuşma yaparak vatandaşlara seslendi. Sarı, vatandaşların Miraç Kandili'ni kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü. " Türkiye büyüme rakamlarıyla artık dünya ülkelerinin gündeminde olan bir ülkedir. Yunanistan'da, partimizin kendilerini yönetmesi için imza kampanyası düzenlenmiştir. Artık çocuklarımız okula başladıklarında kitaplarını sırasının üzerinde bulmakta, her birey istediği sağlık kurumuna giderek tedavisini olabilmektedir. Artık, üniversitede okuyan kızlarımız ikna odalarına alınıp, başörtülerini çıkarmak zorunda değiller. Siz saygıdeğer hemşehrilerimin mübarek Miraç Kandili kutlar, bu hayırlı gecede milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni ederim." dedi.

 

 

 

adanapost.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.