Kanlı, ?Artık şehirlerde de vatandaşlarımızın?

Kanlı, ?Artık şehirlerde de vatandaşlarımızın?
MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, seçim beyannamesinin tanıtımını yaptığı mahallelerde vatandaşların şikayetlerini de dinledi.-- MHP planıyla,...



MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, seçim beyannamesinin tanıtımını yaptığı mahallelerde vatandaşların şikayetlerini de dinledi.

-- MHP planıyla, projesiyle aziz milletimize hizmet etmek için tek başına iktidara hazır.

ADANA ? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, ?Artık şehirlerde de vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tehdit altında kalması oldukça düşündürücü? dedi.

VATANDAŞIN FERYADI!

Kanlı, bu ifadeyi merkez Seyhan ilçesinin Narlıca mahallesinde kullandı. MHP?nin seçim beyannamesinin tanıtımı dolayısıyla bir kahvehanede düzenlenen sohbet toplantısına katılan Kanlı, vatandaşların yaşadığı yoğun endişelere tanık oldu. Akşam 20.00?dan sonra sokağa çıkamadıklarını, camiye bile gidemez hale geldiklerini anlatan vatandaşlar, ?Gruplar halinde çeteler oluşmuş. Bize bellerindeki silahı gösteriyorlar. Can ve mal güvenliğimiz kalmadı. Evimizi satma noktasına geldik? dediler.

EŞKİYA ŞEHİRE İNDİ

Yusuf Kanlı ise, ?Terörle müzakereden cesaret alan eşkıya artık şehirlerde kol geziyor. İşte bu hoşgörü ve başıbozukluk yüzünden şehirlerde olaysız gün geçmiyor.  Artık şehirlerde de vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tehdit altında kalması oldukça düşündürücü.  Ülkeyi yönetenlerin aklını başına alması lazım. Bu toplumun huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok? diye konuştu.

EMEK-MEYDAN MAHALLESİ

Narlıca Mahallesi?nde partisinin seçim beyannamesinin tanıtımını da yapan Kanlı, hangi sosyal dilim için hangi projelerin planlandığını anlattı. Emek Mahallesi ve Meydan Mahallesi?ndeki esnaflarla da buluşan Kanlı?nın sohbet toplantısına Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Emek Mahallesi Muhtarı Şoner Şimşir, Meydan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ekelek, Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin de katıldı.

ASGARİ ÜCRET VERGİ DIŞI

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı ?Yoksul vatandaşımızın başını yere eğdirmeyecek düzenli bir sosyal yardım projemizle hiç kimse başkasına muhtaç olmayacak. Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek bir sistem bu. Her yıl 700 bin kişiye iş sağlanacak. Asgari ücret vergi dışı bırakılacak. Hem emekli hem de çalışanların maaşlarının arasındaki dengesizlik giderilecek? bilgisini verdi.

MHP İKTİDARA HAZIR

Yusuf Kanlı ?Küçük esnafa ve KOBİ?lere, şoförlere, çiftçiye, öğretmene, polise, dahası bütün sosyal katmanlara yönelik projemiz yoğun ilgi görmekte. Bugüne kadar hiç kimsenin itiraz ettiğini görmedik. Eksik olduğu bildirilen hususlar ise güncellenmektedir. Netice itibarıyla MHP planıyla, projesiyle aziz milletimize hizmet etmek için tek başına iktidara hazır? dedi.

Kanlı, bazı evlere de ziyaretlerde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.