Kanaltürk'te dev buluşma?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan referanduma kısa bir süre kala merak edilen her şeyi Kanaltürk ekranlarında anlatacak.
Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros'un moderatörlüğünde Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan ve Kanaltürk Ankara Temsilcisi Sami Dadağlıoğlu'nun katıldığı 'Merkez Siyaset'e Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak.
Referanduma 11 gün kala Kanaltürk ekranlarına misafir olacak olan Başbakan Erdoğan, sadece anayasa değişikliğine ilişkin halkoylamasını değil, gündeme dair merak edilenleri ve merakla beklenen 3 Eylül Diyarbakır mitinginde hangi mesajları vereceğini Tank Toros'a anlatacak.
AF TARTIŞMASI
Programda Başbakan, genel af tartışması, tek tip askerlik, türbana özgürlük, Yüksek Askeri Şura ve pek çok konuda merak edilenleri ilk ağızdan cevaplandıracak. Program Türk televizyonlarında ilk defa Başbakan'ın HD (Hign Definition) kalitesiyle ekranlara getirildiği bir program olacak.
PROGRAM: 22:30 'DA KANALTÜRK'TE...
SAKIN KAÇIRMAYIN!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.