Kamuda Hain Plân

Kamuda Hain Plân
Çapulcu eylemleri ile istedikleri sonuca ulaşamayan şer cephesi, şimdi de kamuda iş yavaşlatma eylemleri yaparak, vatandaş ile hükümeti karşı karşıya...


Çapulcu eylemleri ile istedikleri sonuca ulaşamayan şer cephesi, şimdi de kamuda iş yavaşlatma eylemleri yaparak, vatandaş ile hükümeti karşı karşıya getirmeyi ve 2014 seçimleri öncesi AK Parti?yi yıpratmayı planlıyor.

 

Gezi Parkı bahanesiyle başlatılan ve kısa sürede bilumum Türkiye düşmanlarının ittifakına dönüşen çapulcu eylemleri ile istedikleri sonuca ulaşamayan marjinal grupların arayışları sürüyor. Eylemcilere destek veren ve yönlendiren üst ekipler gizli toplantılar düzenlemeye devam ederken, Türkiye karşıtı cephenin sendikal ayağını oluşturan KESK, DİSK ve Birleşik Kamu İş boş durmuyor. Hükümet karşıtı sendikaların, yerel seçimlerin yaklaştığı önümüzdeki süreçte yasadışı eylemlerini kamu kurum ve kuruluşlarına taşıma yönünde yeni bir plan üzerinde çalıştıkları öğrenildi.

?BUGÜN GİT, YARIN GEL? TAKTİĞİ YENİDEN REVAÇTA

Yeni Akit?e bilgi veren kaynaklar, söz konusu konfederasyonların, üyelerine çalıştıkları kurumlarda iş yavaşlatma ve vatandaşı devletle, hükümetle, AK Parti ile karşı karşıya getirme noktasında hareket etmeleri yönünde gizli, şifahi talimatlar verdiğini bildirdiler. Buna göre, geçmişte kaldığı sanılan bürokratik zorluklar tekrar piyasaya çıkarılacak, ?bugün git, yarın gel? taktiği yeniden işletilmeye çalışılacak.

HÜKÜMETİ YIPRATMA TAKTİĞİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ BİLE

Vatandaşlar bir süredir, bazı devlet dairelerinde önlerine yetmişli yılları hatırlatır tarzda bürokratik zorluklar çıkarılmaya başlandığından yakınıyorlardı. Ulaşılan bu bilgi ile vatandaşın önüne konulan zorluklardaki artışın kaynağı da anlaşılmış oldu. Söz konusu sendikaların 2014 Yerel Seçimleri?ne kadar bu taktiği devam ettirip hükümeti yıpratmayı planladıkları öğrenildi.
Şimdi bu planın arkasında muhalefet partilerinin de olup olmadığı sorusu cevabını arıyor.

EN HAFİF TABİRİYLE ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA? SUÇUNU TEŞKİL EDİYOR

Bu arada kanun ve yönetmeliklere aykırı hareket ederek vatandaşın devlete olan güvenini sarsmaya yönelik fiiller içerisine giren memurların durumunun en hafif tanımlamayla ?görevi kötüye kullanma? suçuna denk geldiği değerlendiriliyor.

YENİAKİT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.