Kamalak, maaş artışını Van'a gönderecek?

Kamalak, maaş artışını Van'a gönderecek?
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ''Emekli bir milletvekili olarak maaşıma yapılan bu artışı Van'daki depremzede vatandaşlarımıza...



Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ''Emekli bir milletvekili olarak maaşıma yapılan bu artışı Van'daki depremzede vatandaşlarımıza gönderme kararı aldım'' dedi.

Kamalak, milletvekillerinin emekliliğine ilişkin düzenleme hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de emekli milletvekili olduğunu hatırlattı.

Söz konusu düzenlemenin kamuoyunda haklı bir rahatsızlığa neden olduğunu belirten Kamalak, yapılan maaş artışını Van'daki depremzedelere bağışlayacağını ifade etti.

Kamalak, şunları kaydetti:

''Milletimizin büyük çoğunluğunun ekonomik sıkıntıları ortadadır. Özellikle Van'daki depremzedelerimiz felaketin üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen hala bölgedeki sıkıntılar giderilememiştir. Yüzlerce vatandaşımız ağır kış şartlarına rağmen çadırlarda yaşam mücadelesi vermektedir. Böyle bir ortamda bir gece yarısı operasyonu ile yapılan bu düzenleme kamuoyunda haklı bir rahatsızlığa neden olmuştur. Ben, Saadet Partisi Genel Başkanı olarak, milletimizin bu haklı sitemini yerinde buluyorum. Emekli bir milletvekili olarak maaşıma yapılan bu artışı Van'daki depremzede vatandaşlarımıza gönderme kararı aldım.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.