Kahveci ; Dünyanın her noktasında yaşanan tüm sıkıntılara göğüs germek?

Kahveci ; Dünyanın her noktasında yaşanan tüm sıkıntılara göğüs germek?
Kahveci ; Dünyanın her noktasında yaşanan tüm sıkıntılara göğüs germek ve bu sıkıntıları hayatının bir parçası gibi yaşamak kadınların görevi...


Kahveci ; Dünyanın her noktasında yaşanan tüm sıkıntılara göğüs germek ve bu sıkıntıları hayatının bir parçası gibi yaşamak kadınların görevi değildir.Eğer bir ülkede kadın erkek eşitliği  dünya sıralamasında son on sırada kendine yer buluyorsa ülke olarak kadına verilen değer yok olmuştur.

 

Cumhuriyetin kadınlar için kazanımlarının gerilediği ve terör seviyesinde kadınların katledildiği bu ortamda kadınlarımızın daha müreffeh, rahat ve ekonomik açıdan sorunlarını çözecek tek irade bugünün şartları içerisinde Demokrat Parti?dir.

 

Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı  sadece 8 Mart Dünya Kadınlar günü olarak değil her gün , her an kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir dünya ve yaşanabilir Türkiye için çalışmaktadır. Daha güzel bir Türkiye'de yaşanması dilek ve temennisi ile  tüm kadınlarımızın ve tüm dünya kadınlarının  bu özel gününü   huzurlu ve mutlu günlerin temennisi ile  kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.