Joan Franka'dan özel açıklama

Joan Franka'dan özel açıklama
Eurovision'da Hollanda'yı temsil edecek aslen Adanalı olan Joan Franka BUGÜN'e özel açıklamalarda bulundu. Can Bonomo'nun Eurovision'daki rakibi babası...



Eurovision'da Hollanda'yı temsil edecek aslen Adanalı olan Joan Franka BUGÜN'e özel açıklamalarda bulundu.

 

Can Bonomo'nun Eurovision'daki rakibi babası Adanalı annesi Hollandalı olan Joan Franka, Türkiye'yi düşündüğünde içinin ısındığını söyledi. Franka, "Ben yarı Türk yarı Hollandalıyım" dedi

Asıl adının Ayten Kalan, olduğunu bir kez daha tekrarlayan Franka, Azerbaycan'da iyi bir derece alarak finale kalmak istediğini söyledi.

KEBASIN HASTASIYIM

Franka, "Türkiye'den gelen destek mesajlarından çok mutluyum.Türkiye'yi düşündüğümde kalbinde bir sıcaklık hissi yaşıyorum. Kendimi yarı Türk ve yarı Hollandalı" olarak tanımlıyorum. Kebap hastasıyım. Türk yemekleri ne de bayılıyorum" dedi.

KAPILAR YÜZÜME KAPANDI

Müzisyen olmaya karar verdiğinde pek çok kapıdan geri döndüğünü puk çok yapımcı tarafından reddedildiğini belirten Franka şunları söyledi: "Gittiğim tüm kapılar yüzüme çarpıldı ama denemekten asla vazgeçmedim. İnandığım yolda azimle çalıştım. Şimdi biliyorum ki bütün reddedilmelerden çok şey öğrendim" dedi.

KOSTÜMÜM BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Kızıldereli kostümünün çok beğenildiğini söyleyen Joan Franka "Küçükken kızıldereli oyunları oynardım. Eurovisiondaki şarkım You And Me ile çocukluk yıllarımdaki anılarımdan yola çıktım. Saçım ve kostümümle ruhumdaki Kızılıdereli'yi yansıttım" dedi.

HABER: OKAN IŞIK-BUGÜN GAZETESİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.