İzmir'e bir talimat verin yoksullara 600 TL dağıtılsın...

İzmir'e bir talimat verin yoksullara 600 TL dağıtılsın...
Tanrıverdi'den Kılıçdaroğlu'na: İzmir'e bir talimat verin yoksullara 600 TL dağıtılsın, uygulanabilir olduğunu görelim?AK Parti Genel Başkan Yardımcısı...


Tanrıverdi'den Kılıçdaroğlu'na: İzmir'e bir talimat verin yoksullara 600 TL dağıtılsın, uygulanabilir olduğunu görelim?


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa milletvekili adayı Hüseyin Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoksullara 600 lira maaş bağlama vaadinin uygulanabilir olup olmadığının belirlenmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bunu uygulaması gerektiğini savundu.

Tanrıverdi, Manisa'da Mustafa Kemalpaşa Caddesi üzerinde kendisine ait seçim bürosunun açılışında seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

AK Parti döneminde Manisa'ya yapılan yatırımları anlatan Tanrıverdi, Manisa-İzmir karayolundaki Sabuncubeli'ne de tünel yapımı için 1 Haziran günü ihaleye çıkılacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini eleştiren Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Onlar varsın desteksiz atsınlar. Yoksul herkese 600 lira maaş bağlayacağını söylüyor. Bunu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iken başlatmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olamadı. Kılıçdaroğlu bunu yapılabiliyorsa, verilebiliyorsa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olamadı ama İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı CHP'li mi? Evet. Peki, bu olabiliyorsa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına bir talimat verin, yoksul olan herkese bir 600 lira versin, bunun uygulanabilir olduğunu görelim. Vatandaşımızı da görelim, size biz de destek verelim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına talimat verip bunu başlatamıyorsanız demek ki bu yalandan başka bir şey değildir. Bu doğru değildir, bu desteksiz atıştır.''

Konuşmaların ardından Tanrıverdi ve AK Parti Manisa milletvekili adayları seçim bürosunun açılış kurdelasını kesti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.