İşte sosyal medyanın en çok konuşulanları

İşte sosyal medyanın en çok konuşulanları
Türkiye'nin ilk sosyal medya arama motoru olan Sosyalmedyada.net'te en çok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede olduğu konuşuluyor.Türkiye'nin ilk sosyal...


Türkiye'nin ilk sosyal medya arama motoru olan Sosyalmedyada.net'te en çok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede olduğu konuşuluyor.

Türkiye'nin ilk sosyal medya arama motoru olan Sosyalmedyada.net'te en çok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede olduğu konuşuluyor.

Başbakan'ı takip eden isim ise Fenerbahçe'de son dönemlerde başarılı futbolunu attığı gollerle süsleyerek dikkatleri üzerine çeken genç yıldızı Salih Uçan oldu.

Genç girişimci Ömer Faruk Bayram tarafından kurulan arama motoru sosyal medya kullanıcılarının gözdesi oldu. Türkiye'nin ilk ve tek sosyal medya arama motoru sosyalmedyada.net'e en çok girilen, 'Başbakan nerede?' sorusu oldu.

Başbakan'ı takip eden kişi Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerini oynadığı Karadayı dizisi ise en konuşulanlar listesinde 3. sıraya oturdu.

TÜRKİYE'NİN İLK SOSYAL MEDYA ARAMA MOTORU

Siteye girenler facebook, twitter, instagram, Flickr, Youtube, Vimeo, SoundCloud, Google News, reddit ve pek çok paylaşım sitesinde kendileri ya da merak ettikleri bir konu veya kişi hakkında konuşulanları anında görebiliyor.

Ücretsiz olarak hizmet veren sosyal medya arama motoru, alanında Türkiye'de de bir ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Ziyaretçilerine hızlı bir sosyal medya takibi sağlayan site sadece Türkiye'den değil dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinden de ziyaretçi alıyor.

Sosyal medya tutkunları, kendileri ya da merak ettikleri konularla ilgili kimin, ne dediğini takip etmek için http://www.sosyalmedyada.net adlı siteye giriyor.

LİSTEDE BAŞKA KİMLER VAR?

Sosyalmedyada.net'e en çok girilen, 'Başbakan nerede?' sorusu oldu. Başbakan'ı takip eden kişi Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan olurken, Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in başrollerini oynadığı Karadayı dizisi ise en çok konuşulanlar listesinde 3. sıraya oturdu.

Acun Ilıcalı, Demet Akalın, Hülya Avşar, Burak Yılmaz, Ali Ağaoğlu ve Tarkan gibi ünlü isimler sosyal medya kullanıcılarının en çok takip ve merak ettiği kişiler olarak dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA KOLAYLIK

Sitenin kurucusu Ömer Faruk Bayram, Türkiye'de kurucusu olduğu sitenin büyük bir boşluğu doldurduğunu belirtti.

Sitenin sosyal medya kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağladığını aktaran Bayram, "Sanat, siyaset, magazin, spor ve iş dünyasından birçok kurum ve kişiye sosyal medya takibi açısından kolaylıklar sunuyor.

Sosyalmedyada.net arama motoru sosyal medyada kişilerin konuştukları paylaştıkları içerikleri indeksleyip kullanıcılara en güncel sonuçları aktarıyor" diye konuştu.

MEHMET ALİ AY - BUGÜN GAZETESİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.