'İstanbul olabilir'

'İstanbul olabilir'
  HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlerde İstanbul’dan aday olabileceğini belirterek, ’’Oy potansiyelinin rakam olarak...

 

 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlerde İstanbul’dan aday olabileceğini belirterek, ’’Oy potansiyelinin rakam olarak çok yüksek olduğu bir yeri tercih etmek durumunda kalabiliriz. Belki İstanbul olabilir’’ dedi.

'İstanbul olabilir' - Tıkla İzle

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, NTV’de katıldığı canlı yayında Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde hangi ilden milletvekili adayı olacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

’’MAHCUBİYET DUYUYORUM’’

Hakkari Milletvekili olan Demirtaş, genel başkanlığın verdiği yoğunluktan dolayı Hakkari ile fazla ilgilenemediğini söyleyerek, ‘’Hakkari doğrusu benim mahcubiyet duyduğum bir kent, borcumu ödeyemediğim bir kent. Hakkari milletvekili oldum; ama Hakkari’ye layık ne hizmet üretebildim ne ilgilenebildim. Genel başkan olmanın verdiği yoğunlukla Hakkari’ye çok fazla gidip gelemedim. Çok borçlu hissediyorum kendimi ve muhteşem bir şehir her yönüyle’’ diye konuştu.

’’İSTANBUL’’ İÇİN YEŞİL IŞIK

Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde İstanbul’dan aday olabileceği sinyalini veren Demirtaş, ’’Bu dönem barajı aşabilmek için eğer adaylığım tartışılacaksa biraz daha oy potansiyelinin rakam olarak çok yüksek olduğu bir yeri tercih etmek durumunda kalabiliriz. Belki İstanbul olabilir. İstanbul bölgeler arasındaki oy oranlarını tartışacağız. Sağ olsunlar seçmenlerimiz, kitlemiz, tabanımız beni her yerde yanında görmek istiyor. Bundan büyük bir onur, gurur duyuyorum. Bu büyük bir yük de yüklüyor omuzlarıma; ama benim işim aynı zamanda partimi daha yükseklere taşımak. Belki Hakkari’den aday olmayabilirim bu dönem’’ ifadelerini kullandı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.